logo wit

Pvc-vloeren

imageedit min
imageedit min
imageedit min
Warmte, duurzaamheid & onderhoudsgemak ineen

Pvc-vloeren die karakter uitstralen

Pvc-vloeren stralen de warmte en de kenmerken van natuurlijke producten uit. Tegelijkertijd bieden ze de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van kunststof. Van een originele houtlook tot een betonlook, onze pvc-vloeren zijn een stijlvolle en praktische oplossing voor elke ruimte in huis of op kantoor.

Wist u dat een pvc-vloer en vloerverwarming hand in hand gaan? Daardoor kunt u van een comfortabele en energiezuinige warmtebron genieten. Uw vloer voelt van zichzelf warm aan, waardoor het aangenaam is om erover te lopen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak in via onze website en dan zien we elkaar in onze showroom. Uiteraard staat de koffie en/of thee voor u klaar!

In legpatronen zoals wildverband of visgraat

Een pvc-vloer uit vier lagen

De pvc-vloeren van Exelero bestaan uit vier lagen: de PU-laag, de slijtlaag, de filmlaag en de pvc-rug. Die lagen worden tot een stevige en duurzame plank samengeperst.

 

De PU-laag, allereerst, geeft de plank extra bescherming. De slijtlaag, ten tweede, beschermt de vloer tegen intensief gebruik en maakt die krasbestendig.

 

De filmlaag is dan weer de print van de vloer. Het onderste deel, tot slot, is de rug van de plank. Die zorgt voor stevigheid en de juiste geluiddemping.

Bij een pvc-vloer heeft u de volgende opties voor het legpatroon:

U kunt ervoor kiezen om uw vloer met een band en optioneel met een bies te laten afwerken.

imageedit min
imageedit min
imageedit
imageedit min
Ook los te koop om zelf aan te leggen

Gaat u voor een dryback- of klikvloer?

Om uw pvc-vloer te plaatsen, dient de ondergrond egaal te zijn. Daarom kunnen wij die van tevoren egaliseren. Qua uitvoering kunt u voor een drybackvloer (verlijmd) of een klikvloer gaan.

 

Die kunt u ook los bij ons kopen, zodat u ze eventueel zelf kunt aanleggen. Neem zeker eens een kijkje op onze projectenpagina om onze vloeren in de praktijk te zien.

Benieuwd naar de opties met woonbeton?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!